Clips Voor Vrijheid

Multimediaworkshops verzorgen en de zelfgemaakte clips presenteren op internet en in de openbare ruimte. Tijdens de workshop, onder begeleiding van professionele kunstenaars, filmmakers en animatoren, maken jongeren met behulp van een online animatieprogramma clips met zelfgemaakt beeldmateriaal, teksten, muziek en raps. Ze werken samen bij het maken, vertonen en uitwisselen van persoonlijke clips over het thema "Vrijheid".

Bewustwording van eigen mening en creativiteit. Begrip en respect voor andere meningen en gevoelens. Het ontwikkelen van sociale vaardigheden bij het samenwerkend leren. Daarnaast worden de volgende vaardigheden getraind: Het kritisch nadenken over een maatschappelijk thema als "Vrijheid". Het uitwerken van een eigen mening in een origineel beeldverhaal. Het geven van feedback op het beeldverhaal van klasgenoten. Kennis opdoen van mediatechnieken en ICT.

Stichting Holy

Onderwijsbevoegdheid Ja
Bedrijfsactiviteiten Stichting Holy is een stichting die een landelijke, culturele en educatieve campagne voor en door jongeren organiseert. De middels internet zelfgemaakte beeldboodschappen presenteren wij aan een breed publiek in de openbare ruimte.
Adres Wibautstraat 150
Postcode 1091 GR
Plaats Amsterdam
Telefoonnummer 020-7163770
Website www.clipsvoorvrijheid.nl
<< terug

Leeftijdsgroep

Groep 7
Groep 8
VMBO leerjaar 1-2
VMBO leerjaar 3-4
HAVO leerjaar 1-2
HAVO leerjaar 3-5

Ruimte

klaslokaal

Discipline

Foto, film, video

Kosten

€ 200,00 - € 275.00

Maximaal aantal leerlingen

Er kunnen maximaal 30 leerlingen per keer aan de activiteit deelnemen. De leerlingen hebben een actieve rol.

Tijdsinvestering

3 uur

Benodigde materialen

per 2 leerlingen 1 computer met internetaansluiting.


© 2020 - CultuurSpot Drimmelen. Hosting en ontwikkeling door Bandhosting - Webhosting & Sitemanagement.