Street Art project PO

•Street Art Project - Onderdelen zijn ook los te boeken (Groep 5 t/m 8)
DANSWORKSHOP: Hiphopdansers zijn continu op zoek naar nieuwe invloeden om een unieke stijl te ontwikkelen, een eigen handtekening, net als een tag. In de dansworkshop leren de leerlingen om eigenheid te creëren, stijlen te vermengen, samen te werken door duetten te ontwikkelen en een korte presentatie ervan te maken. De duur van de workshop is een uur.

BEST OF: De leerlingen gaan onder begeleiding van de docenten hun dansfrase tonen voor de camera. De opnames worden gemaakt op een locatie in of om de school: het schoolplein, de fietsenstalling, de aula, het klaslokaal, etc. De locatie gaat van invloed zijn op het dansmateriaal. De filmopnames duren een uur. De resultaten, street art, worden door een editor samengebracht in een clip.

SHOW YOUR MOVE: een dansvloer (2x2) ergens in of om de school waar iedereen in de pauze een dans/beweging kan laten zien. Muziek is van grote invloed op de manier van bewegen. De spontane uitingen op de dansvloer worden gefilmd en door een editor vervolgens snel achter elkaar gemonteerd in een clip van een paar minuten.
De clip geeft een mooi beeld van de verscheidenheid aan leerlingen die op een school te vinden zijn en hoe zij zich bewegen. Hebben we anderen nodig hebben om te kunnen dansen? Kunnen docenten eigenlijk wel dansen?

De school krijgt de DVD met beide clips (SHOW YOUR MOVE en BEST OF) overhandigt in de week na het project. De clip kan ingezet worden tijdens open-dagen, ouderavonden of op de schoolwebsite geplaatst worden.
Prijzen in overleg, afhankelijk van de wensen van de school.

Trailer Show Your Move: http://www.youtube.com/watch?v=Z43wcq8CfgY

Dansnest

Onderwijsbevoegdheid Ja
Bedrijfsactiviteiten workshops, dansvoorstelligen
Adres Balfortstraat 23
Postcode 4811 RR
Plaats Breda
Telefoonnummer 06-23765930
Website www.dansnest.nl
<< terug

Leeftijdsgroep

Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8

Ruimte

Gymzaal, speelzaal

Discipline

Dans

Kosten

€75,- per uur, per docent. Reiskosten: €0,19/km retour va breda

Maximaal aantal leerlingen

30

Tijdsinvestering

In overleg

Benodigde materialen

Geluidsinstallatie


© 2020 - CultuurSpot Drimmelen. Hosting en ontwikkeling door Bandhosting - Webhosting & Sitemanagement.