Schilderkunst

Yvonne geeft aan diverse groepen volwassenen schilder- en tekenlessen ze werkt met verschillende materialen zoals pastel, olieverf en acryl. Ook exposeert zij regelmatig haar eigen werk en dat van haar leerlingen. Zij heeft gestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in België. Heeft in Leiden de Tekenschool gedaan en in Breda illustrator tekenen. Ook heeft zij 2 kinderprenten boeken geïllustreerd Wouter en zijn hemelse vriend isbn 978-90-484-2129-9 en Merlijn en Luna isbn 978-90-8539-666-6
10 Jaar lang is Yvonne conciërge geweest van een basisschool en weet vandaaruit wat leerlingen op een basisschool bezighoudt. Yvonne verzorgt nu ook voor basisschooljeugd schilderlessen in de vorm van een of meerdere workshops. In 2008 en 2009 heeft zij diverse kunstprojecten in Made, Terheijden en Hooge- en Lage Zwaluwe vorm gegeven. Zij heeft gewerkt met verschillende groepen aan het impressionisme/kubisme.

Ze laat leerlingen kennis maken met materialen en verschillende technieken op het gebied van de teken- en schilderkunst. Ze laat de leerlingen kennis maken met communicatie d.m.v. een expressieve vorm.


Yvonne van Oosterhout

Onderwijsbevoegdheid Nee
Bedrijfsactiviteiten Het verzorgen van workshops en projecten voor scholen. Het geven van schilderlessen aan volwassenen. Regelmatig vinden er exposities plaats van het werk van Yvonne van Oosterhout.
Adres Vlasweel 23
Postcode 4844 TE
Plaats Terheijden
Telefoonnummer 076-5932460/06-
Website www.kunststijl.com
<< terug

Leeftijdsgroep

Groep 1
Groep 2
Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8

Ruimte

klaslokaal

Discipline

Beeldende kunst

Kosten

€ 15,00 per uur. Excl. benodigde materialen

Maximaal aantal leerlingen

Er kunnen maximaal 30 leerlingen per keer aan de activiteit deelnemen. De leerlingen hebben een actieve rol.

Tijdsinvestering

in overleg

Benodigde materialen

in overleg


© 2020 - CultuurSpot Drimmelen. Hosting en ontwikkeling door Bandhosting - Webhosting & Sitemanagement.