Uit je Hoofd

Posttheater Productions (Groep 3 t/m 6)
Bekende én onbekende gedichten worden op nieuw gecomponeerde muziek op een enthousiaste en speelse wijze ten gehore gebracht!

Uit je hoofd
Een muzikaal programma voor kinderen vanaf 5 jaar.

Wat speelt zich af in het hoofd van het kind? Alle mogelijke gedachten liggen ten grondslag aan dit sprankelend kinderconcert voor kinderen van 5 tot 9 jaar. Twee muzikanten/zangers zingen, spreken en spelen de gedichten met hun stem, gitaar, mandoline en mondharmonica en maken het voor de kinderen tot een herkenbaar geheel.

Kinderen maken op een speelse manier kennis met de mogelijkheden van poëzie, tekst en muziek. Een aanstekelijk en gestyleerde mise en scene zorgt mede voor de laagdrempeligheid van dit optreden. De kinderen worden muzikaal uitgedaagd en zullen dan ook op diverse momenten enthousiast gaan meezingen. Een muzikaal feest van het begin tot het einde!

Educatief materiaal
Docenten en leerlingen kunnen in de klas met het speciaal ontwikkelde educatief materiaal aan de slag zodat zij ook ná de voorstelling met deze poëtische materie aan de slag kunnen.

Posttheater Productions

Onderwijsbevoegdheid Nee
Bedrijfsactiviteiten
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer 023-5315578
Website www.theaterinschool.nl
<< terug

Leeftijdsgroep

Groep 3
Groep 4
Groep 5
Groep 6

Ruimte

Discipline

Theater

Kosten

op aanvraag

Maximaal aantal leerlingen

Maximaal 150 leerlingen

Tijdsinvestering

55 minuten

Benodigde materialen© 2020 - CultuurSpot Drimmelen. Hosting en ontwikkeling door Bandhosting - Webhosting & Sitemanagement.