Ontgoocheld

Theatergroep Dries (Groep 4 t/m 8)
In ‘Ontgoocheld’ wordt het publiek meegenomen in een zowel grappig als emotioneel verhaal met een portie goocheltrucs.


Sofie is een heel vrolijk en zelfstandig meisje. Haar vader, ooit een wereldberoemde goochelaar, is vereenzaamd en vaak verdrietig. En haar moeder...........die is kwijt. Zou Sofie na het ontdekken van haar vaders geheim, haar vader over kunnen halen om haar te leren goochelen. Zodat zij een truc kan vinden om haar moeder terug te krijgen? Ontgoocheld een voorstelling over falen, eenzaamheid en de zoektocht naar de liefde tussen een vader en een dochter."


Absurde situaties, fysieke speelstijl, serieuze thema’s in een humorvolle vorm: Theatergroep Dries. Angelique Dorrestijn en Martijn van de Kamer vertalen herkenbare thema’s naar energiek hilarisch theater. Na het succes van 'Kookeiland' onder regie van Marc Nochem, speelde Theatergroep Dries de voorstelling 'Overstag' met Barry Emond aan het regieroer. En nu komt Theatergroep Dries met hun nieuwe voorstelling 'Ontgoocheld', wederom onder regie van Marc Nochem.

Theatergroep Dries

Onderwijsbevoegdheid Nee
Bedrijfsactiviteiten
Adres
Postcode
Plaats
Telefoonnummer 023-5315578
Website www.theaterinschool.nl
<< terug

Leeftijdsgroep

Groep 4
Groep 5
Groep 6
Groep 7
Groep 8

Ruimte

Discipline

Theater

Kosten

op aanvraag

Maximaal aantal leerlingen

Maximaal 150 kinderen

Tijdsinvestering

50 minuten

Benodigde materialen© 2020 - CultuurSpot Drimmelen. Hosting en ontwikkeling door Bandhosting - Webhosting & Sitemanagement.